Forever Young

ain sayang tokwan selamanya :'(
Monday, 3 December 2012 ? 0 Atashinchi ?
hai semua , dah lama gila aku tak update blog , entahla nak share at sape ? sebab aku pun dah takde facebook . hurm , banyak aku nak luah dekat sini cuma tak berkesempatan sebab aku terlalu sibuk dengan hal peribadi luar , so takda masa untuk blog ape bagai aa , okay aku nak share dengan aku korang , aku sedih nd tak berdaya sebab aku dah kehilangan sebahagian daripada hidup aku ialah  atok kesayangan aku . dia dah pergi buat selamanya dan tak akan kembali lagi , aku tunggu lah seribu tahun pun dia takkan pulang lagi.aku rasa sedih sebab aku belum puas bermanja dengan dia , gelak ketawa dia selalu ada di fikiran , marah dia pun selalu ada dalam fikiran aku .


 sejak dua menjak ni aku dah jadi mcm bengong pun ada dan tak jadi seperti sedia kala.aku amat rasa perubahan diri aku . knapa aku tak rasa yang aku ni seceria dulu ? aku rindukan dia. baru aku tahu peritnya rasa kehilangan orang tersayang , tokwan adalah insan yang paling sporting dalam hidup aku tapi dia seorang yang garangg .aku sedih :"( sebenarnya aku hilang kedua-2 atok dalam tahun yang sama. tapi atok belah  ibu tu aku takde rapat . cuma tokwan ni je aku rapat sangat. aku rindu semua kenangan tercipta dengan dia . aku ingat lagi , waktu aku darjah 4 bulan puasa . aku penat puasa . petang tu dia ajak aku cari makanan kesukaan aku lauk untuk berbukan . lepas ini dah tiada semua tu dan tak akan menjadi kenyataan , dalam fikiran aku . aku selalu anggap dia ada lagi . tapi kenyataannya sudah tiada. terima kasih jugak dekat faiz yang memahami aku dan sllu ada ketika aku senang nd ataupun susah , sllu memberi nasihat dekat aku . aku rindukan tokwan . aku selalu  mintak tokwan datang balik kembali . tapi bilaaa :"( bilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!


peritnya perpisahan ini . sakitnyaa . takda sape yang bolh mengubati sakitnya hati bila tokwan pergi , sedih memang tak trkata. aku selalu mendongak kat langit and cakap , 'tokwan jangan lupa ain yer , ain sellu ada untuk tokwan walaupun tokwan jauh sangat dengan ain ' maafkan ain kalau selama tokwan hidup ain sellu buat tokwan marah . ain sayangkan tokwan . tapi aku rasa puas hati sebab diwaktu dia sedang nazak aku selalu ada disisi dia dn aku takde rasa terkilan dgn pemergian dia....

tokwan , ain rindu dekat tokwan , bila tokwan nak balik tengok ain dan semua, ain sllu anggap tokwan ada lagi . ain amat rindukn tokwan . maafkan ain kalau selama tokwan hidup ain banyak buat tokwan marah. ain tak boleh nk dengar 'dikir barat , lagu kelantan , tomoi' ain sebak sebab itukan tokwan paleng minat. ain takboleh nak tgk pakcik tua mcm tokwan ain jd sedeh sbb aen hdop dh takde atok lagi . tokwannnnnnnnnnnnnnnnn, ain sllu sedekahkan yassin , alfatihah untuk tokwan semoga tokwan tenang kat sana, amin yarobbal alamin :"( 



                                  ikhlas dari ,
                                         nurul ain nazira


Thanks for reading :)